Privat

Stöd & Matchning

TAKTIK GUIDAR DIG PÅ RÄTT VÄG! Vi har framgångsrikt coachat över 5 000 personer till sitt nya jobb!

Genom vårt stora nätverk inom idrotten och näringslivet har vi möjlighet att utifrån din egen förmåga och kompetens hitta jobbet, eller utbildningen som är rätt för dig!

Taktik har speciellt riktat in sig på branscher som hotell och restaurang (serviceyrken), transport, vård, skola och omsorg och media. Vi har ett tätt samarbete med ett flertal företag i Norge där efterfrågan på arbetskraft är stor.

Vi jobbar med helheten, vi ser vad du som person mest behöver för att uppnå dina drömmar!

Utifrån ett tydligt mål coachar vi dig i hur du kan vässa ditt CV, hjälper dig att slipa på din intervjuteknik och förbereder dig inför ditt möte med din nästa arbetsgivare – i Sverige eller utomlands.

På alla orter finns en ”jobfinder” som arbetar aktivt med att hitta de dolda jobben och som även drar nytta av vårt stora nätverk av företag, både lokalt och i resten av Sverige. Vi anordnar även rekryteringsträffar.

Väljer du Taktik i Stöd och matchning så får du:

· Stöd av en diplomerad jobbcoach
· Tillgång till en jobfinder som hittar de ”dolda jobben”
· Möjlighet att slipa på din intervjuteknik
· Verktyg för att planera din framtida karriär

stodmatchning

 

Jobbcoach

Vart är du på väg?

I tider av förändring är behovet av vägledning stort. Taktik erbjuder medarbetaren, arbetsgivaren och facket hjälp med arbete vid omorganisation, karriärplanering och kompetenskartläggning.

Vi kommer ofta i kontakt med företag som genomgår stora organisationsförändringar och individer som står inför karriärbyten i vårt arbete med omställning och jobbcoaching. Vi utgår ifrån den enskilde individens förutsättningar och möjligheter i alla våra uppdrag.

Taktiks erfarna jobbcoacher arbetar strategiskt och ger stöd genom hela processen. Vi stöttar dig i det du känner att du bör förbättra och ger dig rätt förutsättningar att träna dig i form för en av dina viktigaste matcher – framtiden!
Taktik har arbetat med omställning och jobbcoaching ända sen starten 2004 och har coachat över 5 000 personer till nytt arbete. Taktik och framförallt Örjan Alvebro, har länge jobbat som konsult för Trygghetsstiftelsen, genom TSL-avtalet och även på uppdrag av arbetsförmedlingar och kommuner.

jobbcoach

 


Låter det intressant?

Kontakta oss via formuläret längst ner på förstasidan, alternativt maila oss direkt här!