July 15, 2015

Sundsvall

Sundsvall

Adress: Storgatan 29, 852 30 Sundsvall
Telefon: 073- 048 44 88
Email: info_at_taktik.nu

 

Våra medarbetare i Sundsvall


Örjan Alvebro

Utbildning? Utbildad pedagog och certifierad i bl a THE, JTI och Radical collaboration.
Arbeten? Jag har jobbat bl a på Arbetsförmedlingen, som chef/projektledare inom flera företag med inriktning mot ledarskap, ungdomar och arbetssökande samt som coach inom omställning och karriärplanering.
Främsta egenskap? Att jag är nyfiken och har ett stort engagemang.
Största lycka? Möten med människor och förmånen att få följa individer och företag i deras utveckling.

Martin Olsson

Regionsansvarig Norr

Utbildning? Handledare i The Human Element© och Radical Collaboration© (Förtroendefullt Samarbete), har läst coachning och ledarskap och är diplomerad coach. I övrigt så har jag bl. a utbildning i Spanska från Spanien och Umeå Universitet, Ekoturismutbildning och Trafikflygarutbildning från USA.
Arbeten? Tidigare har jag arbetat som Språklärare med undervisning i spanska och engelska. Haft ett eget företag som projektledare inom Turistnäringen, varit Trafikflygare och Utbildare inom kommersiellt flyg i USA och även arbetat i Handelsflottan och Svenska Flottan.
Främsta egenskap? Min främsta egenskap som jag har nytta av i vardagen är att jag är bra på att se möjligheter och hitta lösningar.
Största lycka? Den största glädjen i mitt jobb är att själv få utvecklas och växa tillsammans med andra samt att få arbeta med metoder som stärker både individuella egenskaper samt gruppers agerande och förhållningssätt.

Per Åke Sundholm

Utbildning? Jag har en fil. Mag från Umeå Universitet inom Etnologi, är Master Prationer i THE, Certifierad handledare i THE Kundrelationer, Radical collaboration och Certifierad Samtalsterapeut och utbildad Mindfulnessinstruktör.
Arbeten? Tidigare har jag arbetat som Hamnarbetare, fotograf, fotolärare, maskinförare och hockeytränare.
Främsta egenskap? Min främsta egenskap är att jag är prestigelös.
Största lyckan? Att vara med och göra skillnad inom företag och organisationer är den största glädjen i mitt dagliga arbete.

Janne Krook

Utbildning? Förutom grundskola och tekniskt gymnasium har jag byggt på med utbildningar som bl. a, jobbcoach, hälsocoach, livscoach, mindfulnessinstruktör och div ledarskapsutbildningar mm.
Arbeten? För länge sedan startade jag min karriär som byggnadsarbetare. Efter en ryggskada för ca 25 år sedan började jag jobba åt Sundsvall Hockey som ungdomsansvarig med utbildningar, styrdokument, riktlinjer mm. För 8 år sedan började jag på Taktik med AF uppdrag, sälj, kontraktsfrågor, kansliuppgifter mm.
Främsta egenskap? Mina främsta egenskaper är klok och eftertänksam.
Största lyckan? Största glädjen jag har i jobbet är alla fantastiska arbetskamrater och andra människor jag möter i mitt arbete.